arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
Congres: Duurzaamheid in de transportsector

Inschrijfformulier SVA congres 2021

Inschrijven voor het SVA-congres

Op donderdag 25 november 2021 vindt het SVA-congres plaats in hotel Room Mate Bruno. U kunt zich inschrijven door onderstaande gegevens in te vullen en op inschrijven te klikken.

Deelnamekosten
Als bijdrage in de kosten van het congres vragen wij voor uw deelname een bijdrage van €275,- (per persoon). Indien u een kortingscode heeft gekregen of als u met meerdere collega's komt, dan bedraagt de toegangsprijs €230,-. 

In de prijs is het diner inbegrepen!

Zodra wij uw inschrijving hebben ontvangen sturen wij u een factuur.

Annulering deelname
Annulering door de deelnemer is mogelijk t/m 17 november. Na die datum zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. U kunt er ook voor kiezen om een collega als vervanger te laten deelnemen aan het congres zonder extra kosten. Annulering van het congres door de deelnemer dient uitsluitend per e-mail te geschieden. De deelnemer kan hiervoor een mail sturen naar info@sva.nl met als onderwerp ‘annulering congres 2021’.

Aanpassingen i.v.m. Covid

In het hotel worden de maatregelen i.v.m. Covid gevolgd die op dat moment gelden. Indien de maatregelen het niet mogelijk maken om op een prettige manier het congres te houden, dan zal het congres tot een later moment worden uitgesteld.

Datum: 

Donderdag 25 November 2021

Tijd:

programma 13.00 - 17.00
(daarna diner)

Plaats:

Room Mate Bruno Hotel
Wilhelminakade 52, 3072, AR Rotterdam

Factuuradres
Lees onze privacyverklaring

We kijken er naar uit u op 25 november  te mogen begroeten.